محمد میربابایی مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در اردیبهشت ماه امسال، سه هزار و ۴۷۹ تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال استان تولید شده است.
وی اظهار داشت: این میزان گوشت قرمز تولید شده در مدت مشابه سال گذشته که سه هزار و ۳۶۴ تن بوده افزایش ۳.۴ درصد رشد داشته است.
میربابایی یادآور شد: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است.
به گفته وی؛ بیشترین تولید گوشت قرمز در استان قزوین در واحدهای دامی شهرستان بوئین زهرا تولید میشود.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بیان کرد: در حال حاضر ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان فعالیت دارند.